skytteguden, eller?

Gick en jakt-/skjutstig idag. fett rulit var det!
ikväll ska vi på kvartalsfest och det kommer också bli fett kul.
orkar inte skriva så mycket idag, så vi ses och hörs!
 

goin' home

Ska åka hem idag, känns typ sorgligt och jag fattar inte varför. Kommer tillbaka hit på söndag och jag hinner ta med massa saker som jag inte fått med hit än. + att jag älskar "hemma".
Såå är DU i Lycksele i helgen och vill ses, give me a call!
Ha det gott!


!shutter island

Stört bra film..


som en bas?

TJAA. sitter på rummet och spelar lite, men kan inte komma ifrån tanken att alla sitter utanför och lyssnar så jag har låg volym.. haha jättetråkigt, men det kommer släppa när man faktiskt spelat med alla, för då vet ändå alla precis hur man spela så.. 

har varit en lång dag, vi skrev prov i morse, gehör och teori för att veta vilka grupper vi hamna i, sen spela vi för lärarna på alla instrument så dom sku veta vars man hamnade i bruksgrupperna. sen satt vi i matsalen och pratade i typ tre timmar innan vi gick lite husesyn och nu, ja nu spelar jag som sagt.

Ska se shutter island ikväll här i lönnen (klockan åtta om nån vill komma hit ;)) och sen lär jag ju däcka som en annan, trött som fåå men vågar inte sova nu. är jättedålig på powernaps, brukar alltid bli långa och inte så effektfulla.. 

hoppas allt är braaa, till er där hemma som läser så: KRAM!!!
saknar er fast det typ gått fyra dagar. 
tbt så saknar jag er "bara" när jag är ensam på rummet, annars hinner man typ inte sakna, men det är väl lika bra annars skull jag bli tokig!


peace YO.
 

lätta axlar

Äntligen är ansökan om inackorderingen gjord! känns fett skönt att veta att allt kommer att falla på plats och så. Har även fått massa info om hur det kommer bli med räkningar och sånt, så det känns ju skönt ocksåå.
Imorgon skriver vi teoriprov och gör något slags gehörsprov, sen ska vi typ spela lite tror jag!

har nu memorerat typ alla namn och jag tror att jag faktiskt pratat med typ alla, utom en..
det är en människa jag inte ens talat med en gång så det måste jag nog göra nåt åt imorgon, vem vet vad man går miste om lixom? 

är så SJUKT trött alltså, det är vilt hur mycket vi gjort dessa dagar och idag har vi gjort massa lekar som innebar typ att vi sprang och hoppade över saker och löste gåtor och räknade ut ordspråk, på det har vi promenerat till ica också, sett lite idol (mitt första avsnitt detta år!) och även några "skräckfilmer". - Varför inom situaionstecken kanske ni undrar? Jo, det var nämligen filmer för barn och de var verkligen inte ens lite läskiga, mest underhållande på andra nivåer. oj, det lät konstigt, men ja ni fattar. 

haha ska sova nu, jag och min nya mustasch!

 

 


ströinlägg nummer 65, kanske.

vill ni veta vad jag gör?
jag har inte tråkigt, eller alltså jag känner mig inte uttråkad eller nåt, men jag sitter och ritar och spänner halsmusklerna framför webcameran. Evelinas egentid när den är som bäst. eller.. (       )

bildbevis? OKEJDÅ
Jag är en lite filurig av mig, konstig? idk.. iaf så, lev med det eller.. inte :)

Isälvsleden

Idag har vi gått sju kilometer längs isälvsleden.
fett mysigt att åka båt över ett litet sund först för att sedan promenera. Vi tog lite drygt två timmar på oss och då hade vi ätit OSSÅVIDARE . Landade sen hos Jonas, vår klassföreståndare nån gång på eftermiddagen och sen har vi typ spelat kort, käkat och myst.
Det har varit en tokfin dag och själen mår ju som bäst ute bland träd och vatten. och ORMAR , fast just ormar hör väl inte till välmåendet men - vi såg en orm.. Har sjuk respekt för ormar, men blev inte så där skvättig som man kanske kunnat tänka sig (braaa evelina bra!!)
JAJA. trött idag med, sover aldrig lika bra som hemma så jag hoppas att jag snappar upp att detta faktiskt äär hemma nu, ja. så jag får sova på riktigt någon gång.

Vissa planerar att kika idol, vissa planerar film, vissa tänker sova och vad tänker JAG göra?
vi får la se, först - DUSCHEN.

 

kväll numero uno un ett one 1 osv

Ja, hej igen!
när vi grillat klart och fått i oss lite käk så var det dags för lekar.
Vi körde hand-trassel-leken, ni vet då man går in, blundandes och tar hand med två händer för att sedan försöka trassla ut det? Ja, exakt! precis den!

Sedan körde vi lite ordningslekar på snabbast tid. STÄLL ER I LED FRÅN LJUSAST TILL MÖRKAST HÅR!

till sist körde vi lite under hökens vida vingar,
(om ni frågar mig alltså, de sa under hökens alla vingar, but hello höken har väl ändå bara två? wellwell..)
har svarta byxor, mörkblå nästan svarta skor, svart linne och sedan en blus och örhängen i blått.
så jag fick springa, det var kul, tills jag blev tagen. JASI jag älskar att leka (oftast) så det var fett kul!

seeen stötte jag på en herre vid namn victor som skulle följa en annan herre vid namn zaje (coolt namn!) till ica, sedan hakade herre nr.3 -Jörgen på också så det vart en liten prommis (ändå typ 5km fram och tillbaka, - GÖTT)
 
JAJA, nu är jag fett trött i huvudet men det har varit en fin dag och jag har pratat på typ 15 dialekter då jag hakar på alla (folk kommer från götet, lund, falköping,stockholm, haparanda, osv osv). Det underliga är att det inte blir typ flera olika utan snarare en enda GRÖT av dialekter. 
Två klasskompisar från Lund och stockholm menar iaf att jag pratar väldigt brett och de förstår ingenting när man säger typ "he" och "ids" osv, men vi lyckas förstå varandra ändå. haha!

Imorgon blir det vandring längs med isälvsleden och det lär ju bli hur fint som helst alltså, 
och jag ser verkligen fram emot att lära känna alla (det går förvånansvärt fort, kan redan många namn!!)

Nu vart det ett sjuhavslångt inlägg. och jag invigde nyss intrycket sjuhavslångt, ja för min del iaf. tror aldrig jag hört det förr. hahah ge dig nu EVELINA.

HA DE GOTT!
KRAMIS

GOTT LIV

solen skiner, hjärnan på högvarv av alla nya namn osv men det är fett kul och det är sjukt fina människor här.
Hoppas att alla som har nytt gillar sitt nya och alla som har samma lika står ut med det osv!
nu ska vi ut och grilla some korv in the solsken och sen blir det aktiviteter, av något slag. hoppas inte på volley för då får jag bara kolla på...

oooooooh....

Ja, då var jag inflyttad! ..och utmattad.
Det har varit en SJUKT lång dag och det har varit jobbigt att säga hejdå och så,
men nu är i princip allt på plats och det känns mycket bättre.
Mamma och pappa for nyss och det känns typ som att jag inte kommer träffa dom på tusen år.
tur att sådant inte är läget utan att jag kommer träffa dom rätt snart faktiskt.

JAJA ni vill väl hellre se hur det ser ut här i rummet än att jag gnäller på om min dag..
I'd guess so. ..
 
 
 
 
 

shitpommes

imorse väckte lillebror mig i panik: "JAG HAR FÖRSOVIT MIG OCH DU MÅSTE SKJUTSA MIG"
kändes typ som vardagsmat så jag somnade nonchalant om ett tag innan jag skjutsade ner honom för att komma hem och göra INGENTING förutom att dansa resten av dagen. Tills nyss, har varit ute och tränat med mamma - sköntsköntskönt! 

Jag tror jag ska fara ut och fiska ikväll faktiskt, HÄLIT. 
Trevlig helg!
Hevlig trelg! :)

 

!!!

Malin kom hit!

vi har varit upp till AFFE och firat honom. han fyller tolv men kommer i mina ögon alltid vara sju. det är tokigt hur gammal han blivit. samtidigt fyller jag ju snart 19 sååatteh... 
.. iaf så håller vi nu på att frisera tösen M. Mamma har klippt henne och nu håller jag på att färga henne. Ja, inte i detta nu men hon har färgen i håret så det är på gång.  Det blir coolt, typ rött och lila och mörkbrunt. - spännande!

JAJA HARE GOTT :D:D
 

IT HAS BEGUN

Jora..


gone with the wind.

längtar som fan tills måndag nu alltså.
vill bara ha gjort bort allt packande,
ha sagt alla hejdå'n.
dessutom längtar jag ju såklart efter att träffa alla nya människor och att få spela musik och så.
mest det. mest det..
 

one last time

flocken extra chans och åkte till Åsele för ett sista adjö, oss tre emellan.
det gör fruktansvärt ont i hjärtat att tänka på hur sällan vi kommer ses.jaja, sådant är livet och vi tänker tjata på ms. eriksson snapchat & instagram så det blir nån jäkla ordning nån gång..
Sen har jag även sagt adjö till Olle & Siw, det var också tungt. Elitvägen41 har varit som ett andra hem i sommar!
Ett Adjö delades mig, dan och Eva emellan också. Så det har varit en jättefin kväll , samtidigt som det vart jobbigt. (Gissa då hur tungt jag kommer ha det för att säga hejdå till mor,far,bror,farmor&farfar som jag verkligen träffar varje dag???)
åh vilka tider alltså..


TUESDAY.

Idag är det alltså den tjugonde augusti om jag fortfarande inte är tokigt huvudvill.
Det skulle alltså på riktigt innebära att min kära emma faktiskt fyller år idag.
GRATTIS EMMA JAG ÄLSKAR DIG.

Annars är livet gott, jag inser att om en vecka har nästan två dagar av mitt "nya liv" gått och det känns sjukt spännande. Gårdagen spenderades på stan med Malin & Karin.
Sen tog jag och malin en sväng förbi Johannes, kramade av oss lite innan vi åkte ut till hedlunda!

I hedlunda var det kalas, det bjöds på Tacos, och Glass med drottningsylt och sedan vankades det jam i vardagsrummet. Åh, vad kul vi hade, vi jammade verkligen loss i typ tre timmar, - askul!
Kommer sakna mina flickor så mycket.
En i kramfors och en i östersund. Och jag, i dalkarlså.


hahaha det här kalaset är gammalt och så, men det är samma fina emma. 
 
 

Dagavill? ..

såg att jag skrev "idag är det den 18 augusti!" I lördags. "MENDUMMAFAN".
nämen, jag har legat en dag före sen i fredags och grattade idag Emma som inte fyller år förns imorgon. Hello confused! Jaja, sova så blir det bättre! Godnatt'!


!

gårkvällen var riktigt fin och jag träffade många människor som ska åka åt alla håll, nåra hejdå blev det ju faktiskt.. Iaf så bestämdes det att Elvira & Anna kommer hit och äter middag och pepparkakspannacotta på onsdag. FINT :)


Idag har jag & malin vi ätit amerikanska pannkakor och fiskat, och ikväll verkar det dras åt det gula huset mitt i stan. där är det alltid trevligt så det kan ju inte bli fel! 
 

!!

Förar lite för mig själv och lyssnar på världens bästa THE ROYAL CONCEPT. 
OBSOBSTRÄFFADEDOMPÅARLANDA+ATTJAGSÅGDOMLIVEISKEÅ!!!
hahaha fangirl94

Iaf, jag är inte jättesugen på party och det är förmodligen därför jag fortfarande hemma och väntar på malin, har varit klar i typ två timmar. jaja, nu börjar det iaf rycka i dansnerverna och jag vill ju träffa alla människor NU.
det lär inte bli en tidig kväll ikväll ;)
Hoppas att alla har en fett kul lördag!

(^"jag vet att jag spillt på tröjan....")
 

Det är en rätt speciell dag idag.

Idag är det den 18 augusti.
Det är "En Dag på Stan" inne i stan och det innebär öltält och livemusik på torget ikväll.
En dag på stan är alltid sista helgen innan skolan börjar, men inte för mig, inte i år.
Känns jättetokigt att jag inte ska börja om på tannberg på måndag.
Istället har jag ännu en vecka ledigt och sedan bär det av.

HM.. Det var inte det jag skulle skriva om. 
Ikväll ska jag ut med fina vänner, TRE av dom fyller år. (Två idag och en på måndag).
Emma är en av dom, - min fina Emma som stått vid min sida i 5 år nu. Vi ska skiljas och jag försöker bara tränga bort tanken för det känns så himla jobbigt. 
Sen har vi Fabian & Lars. Båda som jag bekantats med genom Emma. Fabian är emmas pojkvän och Lars är en vän till Fabian. Eller ja, till oss alla numera. 
Hur som haver är det tre fina människor som vi ska fira ikväll så det kommer bli FETT KUL.

 
Det roligaste med att folk fyller år är att man får slå in presenter!! ogillar egentligen att köpa presenter för att det är alltid lika svårt, MEN att få slå in och sen ge bort presenterna är ju faktiskt askul.
 
 
 
 
 
 

:

Dricker kaffe, plockar bär, funderar över vad som måste med till mitt nya hem, lyssnar på ljudböcker, åker till umeå, tränar lite för lite, klipper mig, deppar fortfarande över att jag inte är i alanya längre, inser att tiden gått sjukt fort då det var nio veckor sen jag opererade mig och lite drygt 10 sen jag bröt den.
Samtidigt som jag gör allt detta så glömmer jag bort att jag måste träna mer, skicka in alla ansökningar, ringa till skolan, betala räkningar. Ja, stundvis iaf. allt eftersom så börjar allt vara gjort och om nio dagar går det lilla flyttlasset till nästan ännu mindre dalkarlså. De ringde igår och berättade att jag kommer ha delat boende och det känns både upp och ner. Känns som att om man bor så tätt inpå varandra så vore ett eget rum skönt. Blir kanske toan eller garderoben istället? - nae inte vara sån, det blir säkert bra, och de försäkrade mig om att, om det krockar, mig och min rumskompis emellan så ska det nog gå att lösa. Så, så hemskt är det ju inte.
Tänka sig så skönt det är att skriva av sig lite,.. önskar att jag skrivit mer denna sommar då jag faktiskt hunnit göra såpass mycket kul (eftersomjagintekunnatjobba... bitter?närå.). jasi, ja. tiden går.. ska ut och träna, men det ser regnaktigt ute, kanske blir det en 40' på crosstrainern? JAJA ni vill inte läsa det här och jag ber ödmjukast om ursäkt och tackar än ödmjukare om du faktiskt läser detta. lämna en kommentar också så blir jag ÄNNU gladare.

 UPD: for ut på cykeln. är nu död. helst rumpa + ben. lääängesedan jag cyklade. Det var mycket kul! 
 
 
 

HEJ!

LONG TIME NO SEE
jag ska uppdatera på riktigt. 
kom hem igår och har i princip sovit sedan dess. OCH ÄTIT SVENSK MAT: HALLELUJAH.
har dragit på mig en förkylning också. greatfunyeah.
lite instagram så länge? Ja vi kör.
KRAMIS