2013

Vilket år.. Vilket himla år.
Har vart en sån uppförsbacke detta år alltså.
  • Under början våren så hade jag sån ångest och panik över codan, att jag skulle spela bas på hela rent kändes ju helt orimligt, det var tungt. MEN - jag klarade det!
  • Under våren så hade jag ju även sån panik när jag väl kom igång med sökningarna och alla sökningslåtar, MEN jag lärde mig låtarna och åkte själv till dalkarlså och framnäs och sökte och gick från sökningarna stolt och nöjd. Till mellansel fick jag sällskap av William och det var nog den härligaste sökningen då man fick spela med lärarna, sen var det kul att vara med william och så! :)
  • medans så sprang jag omkring i oro om att jag skulle få nåt betyg i projektarbete, - vilket jäkla påhitt va? oengagerade lärare och jag var än mer oengagerad. MEN - Fick godkänt och det var ett av två godkänt av alla betyg jag fick.
  • Jag fick besked om jag hag inte tog mig in på varken dalkarlså musiker, framnäs eller mellansel. MEN - jag blev frågad om jag ville gå musiklinjen istället. (tack och lov)
  • Under våren sprang jag ut och in på lasarettet då jag gjorde illa fotled, knä, ännu en fotled MEN - som tur var var det inga jätteskador. jobbigt och nerbrytande dock..
  • Jag bröt handleden i slutet på terminen, mitt i studentveckan. båda benen var trasiga och jag fick genomgå operation två dagar efter studenten. MEN - idag är handleden hel så jag har ju klarat av det också!
  • Jag gick med bruten handled i fyra dagar, varav en var studentdagen. Jag var trött och less och jag hade förskräckligt ont MEN jag kunde vara där, ta emot mitt betyg (som jag faktiskt var väldigt nöjd med) och tåga ut och skrika och sedan åka flak.
  • Jag kunde, på grund av handleden inte jobba på hela sommaren och dessutom så var jag på lasarettet i umeå var tredje/fjärde vecka.. Att inte jobba gjorde förutsättningarna för höstterminen lite annars men det var väl inte det värsta trots att det verkligen sög. MEN - jag kunde spendera hela sommaren hur jag ville, hängde asmycket med sandra! 
  • Jag flyttade hemirån, detta är egentligen ingen dålig grej men det har vart en prövning att vara borta från familjen och vovven, MEN som sagt, det var bra. Jag har lärt känna så fantastiskt fina människor och trivs ju för det mesta väldigt bra!
  • Mormor dog. och det är kanske det jobbigaste jag vart med om. Hon är den första nära mig som gått bort och jag saknar henne så otroligt otroligt mycket. och det finns inget MEN- med detta. Detta är bara svart och tråkigt, fast jag tror hon har det bra var hon än är nu.
  • Morfar har vart sjuk, och det har vart så nedrans jäkla jobbigt.
trots, eller kanske på grund av detta så har jag utvecklats så fantastiskt mycket. på så många plan och jag känner mig rätt stolt som går (nätt och jämnt?) levandes (haha) ur detta år, siktandes högt för ett fantastiskt 2014.

Har ju faktiskt dessutom vart i både london och alanya med fantastiska vänner och fantastisk familj som alltid finns runt mig, så helt bedrövligt är det ju faktiskt inte.
(lite feelgood tummenuppbilder från året)
 

PEPPEPPEPPEPP
 

Kul med jul! 🎄🎁❤️🎅





God Jul!




Häjjjj




† vila i frid †

Nelson Mandela
1918 -2013
 

:

en människa blir aldrig så fulländad och bra som just innan hon försvinner.
hur nöjer man sig någonsin med att bara gått ut gymnasiet med ett betyg i handen, gå på folkhögskola och flumma loss och i vardagens fläng glömma bort att höra av sig till sina nära och kära. Hur är man nöjd med att inte vara så öppensinnad och välbildad som man önskar vara och hur nöjer man sig med att man faktiskt inte hinner göra allt man vill och drömmer om. Hur är man nöjd när man inte riktigt vet vad man håller på med och hur är man nöjd när man inte är säker på att man kommer, om 80 år vara en klok gammal gumma som inte ångrar något.
Hur vet man och hur nöjer man sig med nuet?

GIVE ME A BREAK

Igår körde jag av vägen.
Idag tappade jag bort bilnyckeln till skolans bil.
Idag körde någon in i min bil så jag har en stor buckla i förardörren.
KUL.